Om takläggaren i Enköping, Uppsala, Västerås & Stockholm

Vi är en erfaren takfirma med många års erfarenhet av branschen. Våra takläggare är inte bara utbildade och erfarna, de är dessutom ett grymt trevligt gäng med välutvecklad social kompetens. Vi åtar oss alla typer av takarbeten, stora som små – alltid med samma entusiasm!

Stort kontaktnät av grymma hantverkare

Tack vare vårt kontaktnät av fantastiska hantverkare inom diverse olika yrkesgrupper arbetar vi med alla typer av takarbeten – stora som små. Vi har tillgång till plåtslagare, takläggare, ställningsbyggare, tätskiktsmontörer, murare, målare, sotare, putsare, solcellsmontörer med fler.

Ta del av våra tjänster

Om du behöver hjälp med något form av takarbete – tveka inte att kontakta oss för att få en kostnadsfri offert och rådgivning. Beroende på kundens förutsättningar och behov kan vi antingen gå in som totalentreprenad eller del entreprenör. Våra tjänster innefattar:

 1. Lägga Tegeltak, Shingel & Betongpannor
 2. Takbyte & Omläggning Tak
 3. Byta Garagetak med Papptak
 4. Lägga Bandtäckt plåt & Dubbelfalsat Plåttak
 5. Pappläggning & Lägga Takpapp
 6. Takmålning & Måla Plåttak
 7. Takskottning & Snöröjning Tak
 8. Taktvätt & Fasadtvätt
 9. Byta stuprör & Hängrännor
 10. Plåtslageri
 11. Montera Snörasskydd
 12. Fasadrenovering & Putsa Fasad
 13. Byta Panel & Måla Träfasad
 14. Byta Fönsterbleck
 15. Installera Solpaneler
 16. Solcellsbatteri – Frekvenshandel

Vi verkar i Enköping med omnejd

Vi har med åren samlat på oss många lyckade takprojekt i Enköping och närliggande kommuner. Vi verkar bland annat i Bålsta, Altuna, Enögla, Bryggholmen, Fanna, Boglösa, Lillkyrkan, Örsundsbro, Åkersberg, Korsängen, Skokloster, Fjärdhundra, Bergvreten, Grillby, Kartinedal, Håbo, Vallalund, Ekosund, Gillmarken, Västerdalen, Graneberg och Upplands- Bro.

Få alltid prisförslag gratis

Kontakta oss gärna och be om en offert! Vi erbjuder detta helt gratis, för att du inte ska behöva lägga pengar bara på att ta reda på huruvida ett projekt ligger inom din budget eller inte.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här