Frekvenshandel Solenergi & Batteri för Ellagring till Solcellsanläggning i Enköping, Västerås & Stockholm

Vill du öka effektiviteten i din solcellsanläggning och bor i Enköping eller i omnejd såsom Västerås, Bålsta, Örsundsbro, Graneberg, Upplands-Bro, Västerdalen, Stockholm? Vi har hjälpt BRF:r, privata hushåll, företag, fastighetsägare och fler med att sprida sin överskottsel till elnätet. Frekvenshandel låter nätägaren i ditt område ha tillgång till din batterilagring så att du kan tjäna pengar.

Kundnära och certifierade medarbetare

Vi har gjort många lyckade projekt genom åren och har effektiviserat solcellsanläggningar med batteriinstallation. Vi är alltid måna om att kunderna ska vara nöjda under själva arbetet och efteråt. Våra kunder är till exempel:

  • Bostadsrättsföreningar
  • Privata hushåll
  • Företag
  • Fastighetsägare

Industrifastighet, logistikfastighet och lagerhall

Vi har lång och bred erfarenhet av att hjälpa både privatpersoner och företag. Oavsett vilken typ av fastighet och mark du äger, finns det alltid möjlighet att koppla in din solcellsanläggning till elnätet. Genom frekvenshandel får du betalt när nätägarens system känner av att mer el behöver produceras, och din batterlagerlösning finns tillgänglig. Vi hjälper dig med både installation och allt det praktiska runt omkring. Det är en väldigt enkel och automatisk process när allt väl är på plats. Förutom 

Bra samarbetspartners och nöjda kunder

Vi har ett stort kontaktnät med kompetenta hantverkare inom flera områden. Vi ombesörjer gärna hela ditt byggprojekt genom totalentreprenad och ansvarar för att rätt folk hamnar på rätt plats. Vi sätter minst lika höga krav på våra partners som våra egna hantverkare.

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här