Taktvätt & Fasadtvätt i runt Enköping, Uppsala, Västerås & Stockholm

Tvätta taket och fasaden regelbundet för att bibehålla det viktiga skyddet mot fukt och vind. Vi är ett professionellt och behörigt byggföretag med takrengöring och fasadtvättning som expertis. Välkommen till oss när du behöver rengöra takpannorna! Vi jobbar i Enköping med omnejd såsom Uppsala, Västerås, Enögla, Korsängen och Skokloster.

Varför är det viktigt att rengöra taket och fasaden?

Det finns många anledningar till varför du bör anlita professionell tak- och fasadrengöring med jämna mellanrum. En smutsig fasad och tak skapar en grogrund för mossa, lavar och mögel vilket i sin tur ökar risken för vattenansamlingar, läckage, sprickor och fuktskador. Den här typen av skador kan i värsta fall kräva omfattande och dyra renoveringar. Genom att regelbundet rengöra taket minskar du risken för att dessa problem ska uppstå.

Rengöringstjänster anpassade efter din fastighet

Vi rengör taket med högtryckstvätt på olika typer av fastigheter, bland annat villor, hyreshus och industribyggnader. Olika byggnader och tak har olika behov och därför utgår vi alltid från byggnadens skick och förutsättningar. Våra rengöringstjänster inkluderar:

  • Taktvätt
  • Fasadtvätt
  • Klottersanering
  • Målning av tak & fasad
  • Vaxning
  • Impregnering

Vill du bli en av våra nöjda kunder?

Vi utför lyckade rengöringsarbeten åt hundratals nöjda kunder, bland annat företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar, och fastighetsägare. Kontakta oss om du också vill bli en av våra nöjda kunder! Vi lyssnar på dina önskemål och skickar en gratis offert. Hos oss får du även kostnadsfri expertrådgivning, hjälp med ROT-avdraget och andra värdefulla tips. Välkommen!

Kontakta ett bra byggföretag idag!


Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

Offert? Klicka här